Speeltuin

Het Hof van Kaatje is een recreatieboerderij voor jong en oud. De speeltuin is speciaal opgezet voor kinderen van 0 tot 7 jaar. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, in de verschillende zandbakken, de waterbak, het traptrekkerterrein of in de stro- en skippytent. Ook de speelweide is een erg geliefd onderdeel. Ouders kunnen gemakkelijk toezicht houden op het overzichtelijke terrein.

Kinderboerderij

Op Het Hof van Kaatje mag een kleine kinderboerderij natuurlijk niet ontbreken. De kinderen kunnen, in de ruim opgezette dierenverblijven, de dieren van dichtbij bekijken. De verschillende boerderijdieren laten zo een grote indruk bij de kinderen achter.

In het verleden konden de kinderen bij de kleine dieren in de buurt komen en was er de mogelijkheid om deze te aaien en te knuffelen. Maar deze vrije omgang was voor veel kinderen niet weggelegd en uit respect voor de dieren hebben wij daarom in 2010 besloten om de knuffelweide voor kinderen te sluiten.

Huifkar

De huifkar wordt uit veiligheidsredenen voortbewogen door een trekker. De keuze van de lengte van de rit is onder meer afhankelijk van hetgeen u wilt zien van de mooie omgeving en van de tijd die u voor deze activiteit wilt uittrekken. In de huifkar is ruimte voor 18 volwassenen of 20 kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Voor diverse feestjes zijn er, in overleg, verschillende arrangementen mogelijk.

TIP: een aan-een-gesloten rit van een half uur is ruim voldoende voor de kinderen. Mocht u een langere rit willen maken dan adviseren wij u om een kleine speelpauze in te lassen.

Boerengolf

Boerengolf is een variatie op het reguliere golfspel in combinatie met midgetgolf. Op een 18 holes boerengolfbaan, strijden om in zo min mogelijk slagen het aantal holes te doorlopen. Dit zeer gevarieerde spel kan men spelen in groepsverband vanaf twee personen met bijzonder speelmateriaal.

U krijgt van ons een stick met een klomp eraan en een bal om onze “Green” te kunnen betreden. Behendigheid, techniek en tactiek maken het verschil tussen winst of verlies. Dit spel duurt ongeveer 1,5 á 2 uur.

Jeu des Boules

Daag uw tegenstander uit in een spannende strijd om de eer op onze ruim opgezette professionele Jeu de Boules banen.